BerounDnes.cz
BerounDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Berounský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Berounský deník - sport Zdroj: Berounský deník - sport |

Jágr vyprávěl o veverce a oříšku, zvážněl u baráže a osudu kladenského hokeje

23. 4. 2024 | O kladenském hokeji Jaromír Jágr jako majitel Rytířů v sezoně moc nemluví. Výjimku činí po baráži a s novináři se setkal také nyní po čtvrté výhře nad Vsetínem. Bylo cítit, že nepovedená sezona ani jeho nebavila a že by rád zase kladenský hokej trochu zvedl. „Spoustu hráčů máme pod smlouvami, ale musíme tým vylepšit, abychom se nedostali do problémů jako letos,“ uznal sám.

Beroun potřetí v řadě udržel čisté konto, Voticím nasázel čtyři branky

22. 4. 2024 | Na Ostrově se v sobotu odehrálo 23. kolo středočeské I.A třídy, skupiny A. Domácí fotbalisté odehráli s posledními Voticemi výbornou partii, dokázali čtyřikrát rozvlnit síť a Libor Novák udržel čisté konto.

Kultivování fotbalu pokračuje. Neumann se setkal s aktéry zápasu

22. 4. 2024 | Předseda Středočeského krajského fotbalového svazu Tomáš Neumann vyvolal před dvěma vybranými víkendovými zápasy společnou schůzku se zástupci týmů, rozhodčími i delegátem. Jeho cílem bylo apelovat na kultivování fotbalového prostředí a jeho návrat ke gentlemanským kořenům.

Krajský přebor: Povltavská obrala Tuchlovice, podruhé v řadě slaví Dobříš

22. 4. 2024 | Dobříš dokázala navázat na výhru z posledního kola středočeského krajského přeboru a na domácí půdě porazila Mnichovo Hradiště vysoko 4:0. Stejným výsledkem zvítězil i lídr z Milína, vítězství oslavily i Poříčí nad Sázavou, Chlumec, Povltavská fotbalová akademie, Tochovice a Doksy. Smírně se rozešly druhé Poříčany s pátou Velimí, jejich vzájemný souboj skončil výsledkem 2:2.

Komárov v přestřelce se Soběslaví schytal po vyloučení Nového bůra

21. 4. 2024 | Komárovští fotbalisté chtěli ve 23. kole Fortuna Divize A konečně vyhrát na hřišti soupeře. Na jaře se jim to zatím nepovedlo, na druhou stranu doma jsou stoprocentní. V jižních Čechách o poločase vedli, ale v deseti dobře rozehrané utkání ztratili a prohráli vysoko 2:5.

Slavia zase zaváhala, má jen bod. Do bitvy o titul půjde z prvního místa Sparta

21. 4. 2024 | Fotbalisté Slavie sice v utkání 29. kola první ligy doma s Olomoucí dokázali smazat dvoubrankovou ztrátu, ale bod je pro ně málo. Sešívaní jen remizovali 2:2 a před posledním zápasem základní části je tak jasné, že do nadstavbové skupiny o titul půjde z prvního místa  Sparta. Mistři z Letné přestříleli doma Baník 4:3 a před pražským rivalem mají čtyřbodový náskok. Sparta díky prvenství v základní části bude mít v nadstavbě při derby výhodu domácího prostředí. ...

Smrtelné nehody: Na trati umírají jezdci i diváci, prezident chtěl rallye zrušit

21. 4. 2024 | Rallye Šumava předčasně ukončila smrt navigátorky Aleny Krejčíkové. Tragická nehoda zasáhla tuzemský šampionát po téměř 11 letech. V minulosti umírali na českých silnicích nejen závodníci, ale i diváci. Nejtragičtější havárií při tuzemské rallye byla ta v Lopeníku v roce 2012, kdy auto zabilo čtyři dívky ve věku od sedmi do dvaceti let. Šlo o amatérský závod, který nepatří do žádného seriálu rallyeových soutěží v Česku. ...

Jediná lázeňská hlavička stačila, Mariánky se chytily v Hořovicích

21. 4. 2024 | Utkání 23. kola Fortuna Divize A nabídlo souboj mezi Hořovicemi a trápícími se Mariánskými Lázněmi. Hosté po podzimních interních problémech táhli šňůru osmi soutěžních duelů bez výhry. Tu se jim povedlo utnout právě v Hořovicích po hlavičce Kapolky.

Blažej brání mladé rozhodčí: Dojde k inzultaci a pak si najednou kluby stěžují

21. 4. 2024 | Ve fotbalové I. B třídě bude letos na jaře sestupovat hodně mužstev, protože se jedna skupina zruší. Proto se také čekalo, že mohou nastat problémy, kdy některé z družstev bude zpochybňovat výkony rozhodčích. Problémy skutečně nastaly, ale paradoxně utkáních, která byla buď výsledkově zcela jasná, nebo se provinění dopustil v samém závěru zápasu tým, který vedl a nakonec i zvítězil.

Cábelíci po divokém startu přišli o body v poslední dvacetiminutovce

20. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Fotbalisté Králova Dvora po domácí výhře nad Povltavskou FA chtěli získat body i ve 23. kole Fortuna ČFL A v Přešticích. Místnímu Robstavu v závěru ale lépe vyšla střídání a proto se mohl radovat ze zisku tří bodů po výsledku 3:1. Pro hosty je kompikací i výhra předposledních Karlových Varů nad Hostouní 6:2, Cábelíkům tak utekly na rozdíl pěti bodů. 

Obrazem: Kadlecova show v Libiši. Pravá, levá, hattrick zhatil praporek

20. 4. 2024 | /VIDEO, FOTOGALERIE/ Nejlepší střelec středočeského přeboru zase řádil. Václav Kadlec zůstal po čtyřgólovém představení do sítě rezervy Povltavské při chuti také na hřišti Sokola Libiš, kde řídil čtyřbrankovou výhru favorizovaného Milína.

Play-off se rychle blíží, první tým Keltů se však nevyhne předkolu

20. 4. 2024 | Play-off hokejbalových soutěží se blíží rychlostí světla, a tak začátek dubna patřil jedním z posledních zápasů základní části. A-tým zapsal dvě prohry a v předkole play-off se tak pravděpodobně utká s Mladou Boleslaví. Juniorce s dorostem pár zápasů do konce ještě chybí, a tak jsou pro ně důležité každé body. Oba týmy by však měly mít jasný postup do další fáze soutěže.

Program MS v hokeji 2024: Kdy půjdou do boje Češi a kompletní rozpis turnaje

19. 4. 2024 | Hokejová horečka stoupá. Češi se třesou na květnové mistrovství světa v Praze a Ostravě. Světový šampionát se vrací do srdce Evropy po devíti letech a fanoušci národního týmu věří v medaili. Jaký je program MS v Česku a kdy hrají Češi? Deník přináší kompletní rozpis zápasů turnaje.

Osobnost Deníku: Špicl vyměnil branku za píšťalu, jako arbitr má nejvyšší ambice

18. 4. 2024 | David Špicl je dvaadvacetiletý rodák z Hostomic. Tam poprvé kopal do míče, následně se přesunul mezi tři tyče, aby si nakonec vybral píšťalku a praporek. Momentálně je delegován na zápasy krajských soutěží, rád by se podíval i do ligy.

Berounská pouť pohárem končí, v Poříčanech schytal Český lev 23 branek

17. 4. 2024 | Po vyřazení Hudlic na penalty a výhře 4:3 nad Kosoří čekal fotbalisty Berouna ve čtvrtfinále poháru SKFS tvrdý oříšek. Poříčany se drží na druhém místě středočeského krajského přeboru za nekompromisním Milínem. Souboj měl od prvních minut jasného favorita, domácí zvítězili nelítostně a neskutečně 23:1.

Dlouhé jarní tratě Berouňanům sedly, Hruška i Koníčková mají zlato

17. 4. 2024 | V rámci nádherné sluneční soboty se konal v Mladé Boleslavi Jarní přebor plavců na dlouhých tratích, kde se závodilo dopoledne 1500m volný způsob žáci 2010-2012 a odpolední program připadl žačkám a žákům ročníku 2008-20013 na 800m volný způsob. Berounští plavci mezi 11 oddíly z celého Středočeského kraje nesměli chybět.

Valeo se chystá na Zaměstnaneckou ligu, rádi by slyšeli You never walk alone

17. 4. 2024 | Už v pondělí 22. dubna vyběhnou na trávník tentokrát SK Velké Přítočno fotbalové týmy, které se přihlásily do úspěšného projektu regionálních Deníků - Zaměstnanecké ligy. Na Kladensku a Berounsku patří mezi tradiční účastníky i výběr firmy Valeo Výměníky tepla s.r.o., která sídlí v Žebráku. V krátkém rozhovoru představil mužstvo Cyril Podubinsky, firemní APU manager PTC.

Mňau! Kocouři z Berouna jsou zase nejlepšími hokejisty v republice

17. 4. 2024 | Třinec a možná i Pardubice se Spartou hrají hokej o chloupek líp, ale to je Kocourům z Berouna tak nějak jedno. I oni jsou nejlepší hokejisté v republice, aspoň mezi těmi, kteří si hokejem nevydělávají, ale hrají ho výlučně pro radost. Podruhé za sebou ovládli Český pohár amatérů a navíc na domácím kluzišti.

Okres: Stašov se přihlásil o boj o záchranu, Chyňava se drží stále na špici

16. 4. 2024 | Berounský okresní přebor má za sebou první čtyři kola jarních odvet. Premiérovou výhru v sezóně si v zápase o šest bodů připsal Stašov, když přehrál Neumětely. Fotbalisté Chyňavy i Trubína vyhráli, derby mezi Cembritem a ČL-U skončilo smírem.

I.B třída: Zdice navýšily náskok, Cábelíci poprvé padli. Loděnice vyhrála

16. 4. 2024 | Zápasy 20. kola středočeské I.B třídy, sk. E, o víkendu odehrálo všech pět zástupců z Berounska a Hořovicka. Fotbalisté Loděnice a Zdic své soupeře porazili. Hořkost porážky poznalo poprvé v sezóně béčko Cábelíků. Z venkovních hřišť nepřivezla body ani Tlustice, ani rezerva Hořovic.



Zpravodajství BerounDnes.cz

SZÚ: Umělé povrchy hřišť či sportovišť mohou uvolňovat zdraví škodlivé látky

SZÚ upozorňuje subjekty, které pořizují pro dětská hřiště, sportoviště a další provozy umělé pryžové povrchy, na nutnost vyžadovat certifikaci výrobků s důrazem na zdravotní nezávadnost. Některé materiály používané k výrobě těchto povrchů totiž ...

Praha ve spolupráci se Středočeským krajem spouští hru pro návštěvníky středisek ekologické výchovy

Široká veřejnost má nově příležitost zapojit se do Návštěvnické hry a putovat po vybraných ekocentrech v Praze a Středočeském kraji, kde je možné získ ...

Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyně u Berouna cyklus pravidelných netradičních kultu ...

Policie pátrá po uprchlém vězni, během několika dní stihl ukrást čtyři automobily

BEROUNSKO - Berounští kriminalisté pátrají po 46letém muži, jakožto vězni, který v minulém týdnu opustil nestřežené pracovišti v Libereckém kraji. Nic ...

Hračka Jeepu na baterie představuje vážné riziko, zjistila inspekce

Česká obchodní inspekce zjistila, že na vnitřním trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné riziko pro životní prostředí. Jde o výrobek Hračka ...



Úterý 23.4.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes