BerounDnes.cz
BerounDnes.cz » Katalog firem » Práce a řemesla » Izolační a zateplovací práce » Detail firmy

Jiří Kotek - zateplování fasád a realizace staveb Beroun

Tovární 39, Beroun - Město 266 01

Mobil: +420 603 920 318 www.fasadyberoun.cz IČ: 12373150
Popis činnosti


Firma funguje ve stavebnictví od roku 1990. Od roku 2001 se specializuje převážně na kompletní zateplování fasád budov. Provádíme zateplení novostaveb, starších rodinných domů, panelových domů, komerčních a jiných objektů. Zateplení provádíme polystyrénem, minerální vatou, tepelně izolační maltou a tepelnou izolací YTONG MULTIPOR.

Zajistíme stavbu lešení, dopravu materiálu a vše potřebné k plynulému chodu realizace fasády. Zprostředkujeme klempířské, instalatérské a truhlářské práce na fasádě.

Další činností, kterou se zabýváme je lití anhydritových podlah, strojními omítkami, zednickými pracemi, obklady, dlažbami, prací s kamenem a sádrokartonem.

Naše firma Vám dále nabízí kamenný koberec. Kamenný koberec je praktická litá podlaha (dlažba) ze směsi jemných přírodních oblázků a pojiva. Jedná se o univerzální finální povrch, který se aplikuje na nejrůznější typy venkovních i vnitřní ploch a podlah.

Mimo sezonu se zabýváme hlavně vnitřními rekonstrukcemi a přestavbami bytových jader. Firma je zařazená do seznamu odborných dodavatelů Nová zelená úsporám 2014-2020.

Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: Jiří Kotek - zateplování fasád a realizace staveb Beroun
Hlavní město České republiky?

Katalog firem BerounDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes