BerounDnes.cz
BerounDnes.cz » Katalog firem » Prodej a obchody » Zbraně, střelivo, lovecké potřeby » Detail firmy

Jiří Sklenář - lovecké a sportovní potřeby, airsoft, armyshop, zbraně a střelivo Beroun

Politických vězňů 517/6, Beroun - Město 266 01

Popis činnosti


Airsoft:
Prodáváme a vykupujeme airsoftové zbraně a příslušenství mnoha druhů a značek. Provádíme servis airsoftových zbraní a upgrade na zakázku. Při zakoupení dílů v našem obchodě práce zdarma.

Armyshop:
Vykupujeme a prodáváme militarie. Máme pro Vás sortiment mnoha světových armád. Nabízíme vše pro příznivce military, scoutingu, rybaření, trapery, lesáky, turisty, airsoftu, paintballu, free stylu a dalších, nabízíme široký sortiment současného originálního vojenského zboží, výstrojních a výzbrojních součástek, doplňků a potřeb pro pobyt a přežití v přírodě od A do Z: Máme pro Vás mimo jiné barety, baterky, batohy, bermudy, bundy, dárkové poukazy, helmy, kalhoty, klobouky, kombinézy, komplety (kalhoty + blůza), laserové zaměřovače, nože, obuv, optika, parky, pláštěnky, polní kabáty, ponča, spací pytle, sumky, svetry, svítidla, taktická výstroj + doplňky, trička, vaky, čepice, a mnoho dalšího.

Lovecké a sportovní potřeby:
Máme pro Vás pouzdra, nože, vábničky, čistící prostředky, oblečení pro sportovní střelce i myslivce, optiky, dalekohledy, střelnice, terče, svítilny, maskovací prostředky, rukavice, a mnoho dalších doplňků.

Prostředky pro sebeobranu:
Máme pro Vás plynové pistole, elektrické paralyzéry, obušky, pepřové spreje, nože, boxery, a další.

Zážitková střelba z ostrých zbraní:
Toužíte po nevšedním zážitku a troše adrenalinu? Chcete si zastřílet a nemáte zbrojní průkaz? Nevadí! Pod dohledem našeho profesionálního instruktora si může zastřílet každý! Na kryté či venkovní střelnici, nebo dokážeme váš zážitek dovézt po dohodě za vámi do vašeho okolí.

Zážitková střelba z airsoftých zbraní:
Airsoft je adrenalinový vojenský sport, který simuluje reálné bojové situace. Zároveň jde o trénink bojové taktiky, týmové akce, až po přežití v boji. Princip je podobný jako u paintballu, rozdíl je však viditelný zejména v používaných zbraních a střelivu. Airsoftové zbraně jsou elektrické a jsou věrnými kopiemi skutečných zbraní v měřítku 1:1 Pro střelbu se používají lehké plastové kuličky s průměrem 6mm, jejich hmotnost se pohybuje od 0, 12 - 0, 43 g.

Zbraně a střelivo:
Vykupujeme a prodáváme lovecké a sportovní zbraně od mnoha výrobců a ráží. Máme zbraně od 18ti let (není nutný zbrojní průkaz ? vzduchovky, flobert 4-6 mm, plynovky) a zbraně na zbrojní průkaz. Nabízíme také střelivo do loveckých a sportovních zbraní od mnoha výrobců a ráží.

Příprava na zbrojní průkaz:
Nabízíme kompletní přípravu na zbrojní průkaz. Školení se skládá z teoretické a praktické části, nácviku ostré střelby, teoretického školení žadatelů o zbrojní průkaz a zájemců o bližší seznámení s touto problematikou, nácviku bezpečné manipulace se zbraněmi Školení vede kvalifikovaný odborný lektor s víceletými praktickými zkušenostmi včetně praxe komisaře. Součástí teoretické přípravy je i zobecnění chyb, kterých se dopouštějí žadatelé o ZP při zkoušce odborné způsobilosti.

Služby:
Nabízíme vyřízení administrativních záležitostí při získání ZP, prodloužení ZP. Zajištění kontroly zbraní na PČR, vystavení nákupního povolení, registrace zbraně, zkoušky zbraně na Českém úřadu pro zkoušení zbraní a střeliva.

Beareka Point:
Nabízíme kompletní sortiment zbraní a střeliva nabízený naším obchodním partnerem BEAREKA, který nyní můžete zakoupit i na naší prodejně v Berouně. Pokud Vámi vybrané zboží nebudeme mít skladem, do 3 pracovních dnů Vám jej zdarma dovezeme na naši prodejnu.

Fotogalerie (5)
Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: Jiří Sklenář - lovecké a sportovní potřeby, airsoft, armyshop, zbraně a střelivo Beroun
Hlavní město České republiky?
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Provozní doba
Pondělí: 09:30 - 17:00
Úterý: 09:30 - 17:00
Středa: 09:30 - 17:00
Čtvrtek: 09:30 - 17:00
Pátek: 09:30 - 17:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

dle telefonické domluvy

Zařazení v kategoriích

Zbraně, střelivo, lovecké potřeby


Tuto firmu najdete také na celorepublikovém portálu   InfoDnes.cz



Katalog firem BerounDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes