BerounDnes.cz
BerounDnes.cz » Katalog firem » Cestovní ruch, ubytování » Cestovní kanceláře a agentury » Detail firmy

INFO TRAVEL s.r.o. - cestovní kancelář Beroun

Havlíčkova 5, Beroun - Město 266 01

Popis činnosti


Naše cestovní kancelář vznikla proto, aby Vám mohla zprostředkovat jedinečné zkušenosti z cestovního ruchu a poradit ve výběru Vaší dovolené. Zkušenosti, které jsme po dobu 20let sbírali po studijních cestách a ostatních pobytech, můžeme zúročit ve Váš prospěch. Není třeba zdůrazňovat, že ceny a slevy jsou u nás stejné jako u více než 100 osvědčených touroperátorů, se kterými spolupracujeme. Co můžeme nabídnout navíc, jsou objektivní rady a pomoc při hledání optimální dovolené. Pomůžeme Vám zorientovat se v nekonečné nabídce zájezdů, destinací, hotelů, výhod a mnohdy nepřehledných slev.

Otevřeli jsme franšízingovou kancelář Neckermann ČR, která má rozrůstající se základnu spokojených klientů a rozšířili nabídky s odlety od zahraničních cestovních kanceláří (zejména z Německa a Rakouska). Mezi další náplně cestovní kanceláře patří prodej vstupenek tří největších předprodejců - Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream, prodej letenek, mezinárodních autobusových jízdenek, zaoceánských plaveb či cestovního pojištění.

Zaměřujeme se i na zájezdy pro skupiny, či zájezdy ušité přesně na míru. Velký boom zažívají dětské zájezdy. Proto jsme založili nový web www.detskezajezdy.cz. Pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří hledají víkendové zpestření, můžeme nabídnout řadu dětských zábavních parků (Disneyland, Legoland, Europapark, Playmobil....), do kterých se určitě hned napoprvé zamilujete.

Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: INFO TRAVEL s.r.o. - cestovní kancelář Beroun
Hlavní město České republiky?
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Zařazení v kategoriích

Cestovní kanceláře a agentury


Tuto firmu najdete také na celorepublikovém portálu   InfoDnes.cz



Katalog firem BerounDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes