BerounDnes.cz
BerounDnes.cz » Katalog firem » Auto-moto, doprava » Autodoprava a přeprava » Detail firmy

MONEF, s.r.o. - mezinárodní a vnitrostátní doprava Beroun

Wagnerovo náměstí 1541, Beroun - Město 266 01

Popis činnosti


Firma MONEF s.r.o. byla založena v roce 2006. Prestože se jedná o velmi mladou společnost, díky dlouholeté praxi našich zaměstnanců v oboru můžeme našim klientům nabídnout velmi kvalitní dopravní a spediční služby.

Doprava mezinárodní a vnitrostátní
Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava patří mezi hlavní činnost naší společnosti. Klientům můžeme nabídnout dopravu vlastními vozy, nebo vozy našich smluvních dopravců. Přepravíme zásilky od 1 kilogramu do 25 tun po celé Evropě. Samozřejmostí je také expresní přeprava zásilek dodávkovými vozidly po celé Evropě u vzdáleností do 1500 km doručení do 24 hodin a nad 1500 km doručení do 48 hodin.

Sklad
Nabízíme možnost krátkodobého i dlouhodobého skladování zboží ve vlastních a smluvně zajištěných skladových kapacitách. Dále možnost dodání zásilek ze zemí EU i mimo EU do ČR s jejich následnou distribucí v rámci ČR a SR dle individuálních potřeb klienta. Samozřejmě umíme zajistit přebalování a následné třídění zásilek.

Našim hlavním cílem je vyhovět všem potřebám klienta a každému zajistit vynikající servis, dlouhodobou spolupráci a zajímavé ceny.

Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: MONEF, s.r.o. - mezinárodní a vnitrostátní doprava Beroun
Hlavní město České republiky?
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Zařazení v kategoriích

Autodoprava a přeprava


Tuto firmu najdete také na celorepublikovém portálu   InfoDnes.cz



Katalog firem BerounDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes