BerounDnes.cz
BerounDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Berounský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Berounský deník - sport Zdroj: Berounský deník - sport |

Překazit Hudlicím obhajobu poháru OFS Beroun se ve finále pokusí Trubín

25. 4. 2024 | Ve středu 24. dubna se odehrály oba semifinálové zápasy poháru OFS Beroun. Proti sobě se postavili fotbalisté Všeradic a Trubína, druhý souboj o finále se odehrál v Zadní Třebani, která hostila obhájce z Hudlic.

Doma to Berouňanům plavalo, Koníčková zazářila šesti zlaty

24. 4. 2024 | Třetí dubnovou sobotu se konalo 2. kolo Krajské základní soutěže plavců, které přivítal krásný bazén v Berouně. Sešlo se tam 170 závodníků z osmi středočeských oddílů. Berounský oddíl reprezentovalo 41 závodníků a víc než polovina se jich probojovala na stupně vítězů.

Snad mě hned nevyhodí, žertem bilancuje první sezonu trenérka hokejistek

24. 4. 2024 | Letošní duben nabídl příznivcům ženského hokeje na Kladně zajímavou paralelu mezi domácím a reprezentačním týmem – oba opustily stupně vítězů a sezónu završily pověstnou “bramborovou” medailí. Tím ovšem podobnost končí, protože nároďák a extraliga jsou dva naprosto odlišné světy, jak říká v rozhovoru trenérka, mnohonásobná reprezentantka Kateřina Flachsová, snad symbolicky narozená ve stejném roce, kdy byl na Kladně ženský hokejový tým založen. ...

Okres: Chyňava ukázala vítěznou mentalitu, odvrátila třígólové manko

24. 4. 2024 | Fotbalisté týmů hrajících berounský okresní přebor o víkendu odehráli dalších sedm utkání. Nový Jáchymov prolomil jarní nezdar, vedoucí Chyňava uchránila svoje první místo v přestřelce proti Šemíkům. Celkem ve 21. kole padlo 35 branek a tak se diváci určitě nenudili.

Cábelíci zaváhali, Zdice ujíždějí. Okresní derby vyznělo pro Hořovice

23. 4. 2024 | Je za námi další kolo středočeské I.B třídy, skupiny E. Zdická Olympie nedala šanci rezervě Sedlčan, béčko Králova Dvora remizovalo s Jílovým. Fotbalisté Tlustice vedli o dva góly, Letům se ale podařilo vyrovnat. Rezerva Hořovic v derby proti Loděnici získala tři body.

Zaměstnanecká liga nově v Přítočně, ale vítěz je stejný: Prague Fottball College

23. 4. 2024 | /FOTO, VIDEO/ Osmička tradičních účastníků se sešla při základním kole Zaměstnanecké ligy Deníku tentokrát ve Velkém Přítočně, jehož pěkný areál vystřídal po letech hostitele z Družce. A i když se po loňském deštíku dostavila letos pořádná zima, turnaj se zase povedl. Vítězství obhájil mladý školní tým Prague Football College, ve finále těsně až po penaltách překonal borce z Mitsubishi Czech republic. ...

Dvanáct otřesů mozku a dost? Voráček končí s hokejem. Je to na 99 procent, říká

23. 4. 2024 | Hokejový útočník Jakub Voráček končí svou úspěšnou profesionální kariéru. Jako důvody uvedl pro CNN Prima News dlouhodobé zdravotní problémy. Pro sport.cz ale řekl, že si stále nechává otevřené dveře. Čtyřiatřicetiletý mistr světa z roku 2010, který v NHL odehrál přes tisíc zápasů, absolvoval poslední soutěžní utkání v listopadu 2022 za Columbus.

Jágr vyprávěl o veverce a oříšku, zvážněl u baráže a osudu kladenského hokeje

23. 4. 2024 | O kladenském hokeji Jaromír Jágr jako majitel Rytířů v sezoně moc nemluví. Výjimku činí po baráži a s novináři se setkal také nyní po čtvrté výhře nad Vsetínem. Bylo cítit, že nepovedená sezona ani jeho nebavila a že by rád zase kladenský hokej trochu zvedl. „Spoustu hráčů máme pod smlouvami, ale musíme tým vylepšit, abychom se nedostali do problémů jako letos,“ uznal sám.

Beroun potřetí v řadě udržel čisté konto, Voticím nasázel čtyři branky

22. 4. 2024 | Na Ostrově se v sobotu odehrálo 23. kolo středočeské I.A třídy, skupiny A. Domácí fotbalisté odehráli s posledními Voticemi výbornou partii, dokázali čtyřikrát rozvlnit síť a Libor Novák udržel čisté konto.

Kultivování fotbalu pokračuje. Neumann se setkal s aktéry zápasu

22. 4. 2024 | Předseda Středočeského krajského fotbalového svazu Tomáš Neumann vyvolal před dvěma vybranými víkendovými zápasy společnou schůzku se zástupci týmů, rozhodčími i delegátem. Jeho cílem bylo apelovat na kultivování fotbalového prostředí a jeho návrat ke gentlemanským kořenům.

Krajský přebor: Povltavská obrala Tuchlovice, podruhé v řadě slaví Dobříš

22. 4. 2024 | Dobříš dokázala navázat na výhru z posledního kola středočeského krajského přeboru a na domácí půdě porazila Mnichovo Hradiště vysoko 4:0. Stejným výsledkem zvítězil i lídr z Milína, vítězství oslavily i Poříčí nad Sázavou, Chlumec, Povltavská fotbalová akademie, Tochovice a Doksy. Smírně se rozešly druhé Poříčany s pátou Velimí, jejich vzájemný souboj skončil výsledkem 2:2.

Komárov v přestřelce se Soběslaví schytal po vyloučení Nového bůra

21. 4. 2024 | Komárovští fotbalisté chtěli ve 23. kole Fortuna Divize A konečně vyhrát na hřišti soupeře. Na jaře se jim to zatím nepovedlo, na druhou stranu doma jsou stoprocentní. V jižních Čechách o poločase vedli, ale v deseti dobře rozehrané utkání ztratili a prohráli vysoko 2:5.

Slavia zase zaváhala, má jen bod. Do bitvy o titul půjde z prvního místa Sparta

21. 4. 2024 | Fotbalisté Slavie sice v utkání 29. kola první ligy doma s Olomoucí dokázali smazat dvoubrankovou ztrátu, ale bod je pro ně málo. Sešívaní jen remizovali 2:2 a před posledním zápasem základní části je tak jasné, že do nadstavbové skupiny o titul půjde z prvního místa  Sparta. Mistři z Letné přestříleli doma Baník 4:3 a před pražským rivalem mají čtyřbodový náskok. Sparta díky prvenství v základní části bude mít v nadstavbě při derby výhodu domácího prostředí. ...

Smrtelné nehody: Na trati umírají jezdci i diváci, prezident chtěl rallye zrušit

21. 4. 2024 | Rallye Šumava předčasně ukončila smrt navigátorky Aleny Krejčíkové. Tragická nehoda zasáhla tuzemský šampionát po téměř 11 letech. V minulosti umírali na českých silnicích nejen závodníci, ale i diváci. Nejtragičtější havárií při tuzemské rallye byla ta v Lopeníku v roce 2012, kdy auto zabilo čtyři dívky ve věku od sedmi do dvaceti let. Šlo o amatérský závod, který nepatří do žádného seriálu rallyeových soutěží v Česku. ...

Jediná lázeňská hlavička stačila, Mariánky se chytily v Hořovicích

21. 4. 2024 | Utkání 23. kola Fortuna Divize A nabídlo souboj mezi Hořovicemi a trápícími se Mariánskými Lázněmi. Hosté po podzimních interních problémech táhli šňůru osmi soutěžních duelů bez výhry. Tu se jim povedlo utnout právě v Hořovicích po hlavičce Kapolky.

Blažej brání mladé rozhodčí: Dojde k inzultaci a pak si najednou kluby stěžují

21. 4. 2024 | Ve fotbalové I. B třídě bude letos na jaře sestupovat hodně mužstev, protože se jedna skupina zruší. Proto se také čekalo, že mohou nastat problémy, kdy některé z družstev bude zpochybňovat výkony rozhodčích. Problémy skutečně nastaly, ale paradoxně utkáních, která byla buď výsledkově zcela jasná, nebo se provinění dopustil v samém závěru zápasu tým, který vedl a nakonec i zvítězil.

Cábelíci po divokém startu přišli o body v poslední dvacetiminutovce

20. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Fotbalisté Králova Dvora po domácí výhře nad Povltavskou FA chtěli získat body i ve 23. kole Fortuna ČFL A v Přešticích. Místnímu Robstavu v závěru ale lépe vyšla střídání a proto se mohl radovat ze zisku tří bodů po výsledku 3:1. Pro hosty je kompikací i výhra předposledních Karlových Varů nad Hostouní 6:2, Cábelíkům tak utekly na rozdíl pěti bodů. 

Obrazem: Kadlecova show v Libiši. Pravá, levá, hattrick zhatil praporek

20. 4. 2024 | /VIDEO, FOTOGALERIE/ Nejlepší střelec středočeského přeboru zase řádil. Václav Kadlec zůstal po čtyřgólovém představení do sítě rezervy Povltavské při chuti také na hřišti Sokola Libiš, kde řídil čtyřbrankovou výhru favorizovaného Milína.

Play-off se rychle blíží, první tým Keltů se však nevyhne předkolu

20. 4. 2024 | Play-off hokejbalových soutěží se blíží rychlostí světla, a tak začátek dubna patřil jedním z posledních zápasů základní části. A-tým zapsal dvě prohry a v předkole play-off se tak pravděpodobně utká s Mladou Boleslaví. Juniorce s dorostem pár zápasů do konce ještě chybí, a tak jsou pro ně důležité každé body. Oba týmy by však měly mít jasný postup do další fáze soutěže.

Program MS v hokeji 2024: Kdy půjdou do boje Češi a kompletní rozpis turnaje

19. 4. 2024 | Hokejová horečka stoupá. Češi se třesou na květnové mistrovství světa v Praze a Ostravě. Světový šampionát se vrací do srdce Evropy po devíti letech a fanoušci národního týmu věří v medaili. Jaký je program MS v Česku a kdy hrají Češi? Deník přináší kompletní rozpis zápasů turnaje.



Zpravodajství BerounDnes.cz

Čtenáři Středočeského kraje vysbírali přes 4 tisíce mobilů, nejlepší byly knihovny v Kralupech, Rudné a Úněticích

Přesně 4112 starých mobilních telefonů přinesli v uplynulých měsících do svých oblíbených knihoven čtenáři ve Středočeském kraji. Do sběrové akce nazvané Odlož mobil v knihovně, kterou společně organizoval Středočeský kraj a kolektivní systém ...

SZÚ: Umělé povrchy hřišť či sportovišť mohou uvolňovat zdraví škodlivé látky

SZÚ upozorňuje subjekty, které pořizují pro dětská hřiště, sportoviště a další provozy umělé pryžové povrchy, na nutnost vyžadovat certifikaci výrobků ...

Praha ve spolupráci se Středočeským krajem spouští hru pro návštěvníky středisek ekologické výchovy

Široká veřejnost má nově příležitost zapojit se do Návštěvnické hry a putovat po vybraných ekocentrech v Praze a Středočeském kraji, kde je možné získ ...

Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyně u Berouna cyklus pravidelných netradičních kultu ...

Policie pátrá po uprchlém vězni, během několika dní stihl ukrást čtyři automobily

BEROUNSKO - Berounští kriminalisté pátrají po 46letém muži, jakožto vězni, který v minulém týdnu opustil nestřežené pracovišti v Libereckém kraji. Nic ...



Pátek 26.4.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes